Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Vizită de studiu în Polonia, în domeniul proiectelor europene transfrontaliere

În perioada 14-19 iulie, autorităţile publice locale şi instituţiile non-guvernamentale au avut prilejul să participe la o vizită de studiu în Polonia, în cadrul proiectului “Instruirea comunităţilor locale din Republica Moldova pentru utilizarea eficientă a fondurilor programelor europene de cooperare transfrontalieră".

detalii...

20.07.14

Proiecte de cooperare intercomunitară pentru localităţile din Republica Moldova

Localităţile din Republica Moldova vor beneficia de granturi pentru implementarea a 10 proiecte de cooperare intercomunitară. Acestea vor fi sprijinite în lansarea unor servicii publice, de colectare a deşeurilor, iluminare stradală, întreţinere a drumurilor ş.a. Proiectele vor îmbunătăţi viaţa a peste 120 000 de oameni. Valoarea totală a granturilor oferite este de 1 milion dolari SUA.

detalii...

12.07.14

Fotbal și patriotism

Toată lumea stă cu ochii pe Brazilia. Campionatul mondial de fotbal atrage atenția a sute de milioane de oameni, care, practic, în fiecare seară și până la mijlocul nopții stau la televizoare. Avem un spectacol deplin.

detalii...

08.07.14

Seminare de management al proiectelor pentru administraţia publică locală şi ONG-uri

Administraţia publică locală şi ONG-urile din Republica Moldova vor participa, în zilele 9-11 iunie, la un seminar de management al proiectelor. Acesta are loc în cadrul unui proiect cu susţinere poloneză, care îşi propune să pregătească primăriile, consiliile raionale şi ONG-urile în vederea utilizării eficiente a fondurilor europene alocate la nivel transfrontalier.

detalii...

04.06.14

Proiecte europene pentru Republica Moldova

Business Consulting Institute a prezentat ieri, cu prilejul Zilei Europei, proiectele pe care le implementează în Republica Moldova prin susţinerea financiară a Uniunii Europene. Ziua Europei a fost sărbătorită în acest an la 10 mai, iar prezentarea a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la Chişinău.

detalii...

11.05.14

Locuri de joacă pentru copiii din Teleneşti, în cadrul unui proiect european

Proiectul implementat de Business Consulting Institute la Orhei şi Teleneşti se apropie de sfârşit, cu rezultate fructuoase. De astăzi, copiii celor două grădiniţe din Teleneşti se pot bucura de locurile de joacă ce au fost create aici prin eforturile comune ale locuitorilor oraşului şi ale echipei BCI.

detalii...

08.05.14

Proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”, la o nouă etapă de implementare

Pe 25 aprilie, partenerii s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe de lucru, la Chişinău, pentru a discuta aspecte de implementare a proiectului şi activităţile din perioada următoare.

detalii...

29.04.14

Sărbători Fericite!

Sfintele Sărbători de Paşti să vă fie prilej de bucurie şi să vă înmulţească puterea şi speranţa. Hristos a Înviat!

detalii...

16.04.14