Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Vizită de studiu la Chişinău în cadrul proiectului turistic transfrontalier

Business Consulting Institute organizează o vizită de studiu la Chişinău a partenerilor din cadrul proiectului „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”. Invitaţii reprezintă instituţii din Georgia, Bulgaria, Turcia şi Ucraina şi se vor afla la Chişinău în perioada 9-12 aprilie.

detalii...

08.04.14

Proiect european pentru cooperare turistică în bazinul Mării Negre

Business Consulting Institute lansează un nou proiect transfrontalier, „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”, care va susţine proiectele turistice şi va crea oportunităţi de afaceri în regiunea Mării Negre. Proiectul va fi lansat vineri, 28 februarie, la Chişinău.

detalii...

25.02.14

Vizită de studiu în Polonia a specialiştilor administraţiei locale şi ONG-urilor din Republica Moldova

Business Consulting Institute şi Fundaţia PAUCI organizează o nouă vizită de studiu în Polonia, care va avea loc în săptămâna 3-7 februarie. Vizita este parte a proiectului “Promovarea Planificării și Implementării Participative ca mecanism eficient de abilitare a comunității și dezvoltare locală durabilă”, susţinut financiar de Uniunea Europeană.

detalii...

31.01.14

Ofertă de angajare: expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă

Business Consulting Institute angajează expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă, în cadrul proiectului UE „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”. Dorim să angajăm un specialist sau o companie care să cunoască serviciile de consultanţă din regiunea transfrontalieră şi care va elabora o analiză în sectorul respectiv.

detalii...

28.01.14

Proiect european pentru creşterea competitivităţii regiunii transfrontaliere România-Ucraina-Republica Moldova

Business Consulting Institute implementează un proiect transfrontalier care are drept scop creşterea competitivităţii IMM-urilor şi crearea oportunităţilor de afaceri în regiunea transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova.

detalii...

17.01.14

Crăciun fericit şi La mulţi ani!

Business Consulting Institute vă urează sărbători frumoase şi un an nou fericit! Să vă fie fapta bogată, gândul senin şi visele împlinite! La mulţi ani!

detalii...

24.12.13

Strategia oraşului Orhei a fost finalizată şi discutată în cadrul audierilor publice

Oraşul Orhei va avea o nouă strategie de dezvoltare locală, pentru perioada 2014-2020. Aceasta a fost elaborată de către experţii unui proiect susţinut financiar de Uniunea Europeană. Strategia a fost discutată în cadrul unor audieri publice, astăzi, 24 decembrie.

detalii...

24.12.13

Etapă încheiată în cadrul proiectului UE implementat la Orhei şi Teleneşti

Experţi ai unui proiect european au elaborat strategii de dezvoltare locală pentru oraşele Orhei şi Teleneşti. Acestea vizează perioada 2014-2020. Strategia oraşului Teleneşti a fost discutată în cadrul unor audieri publice, la 18 decembrie. Proiectele de infrastructură selectate au fost discutate în cadrul consultărilor publice ţinute în aceeaşi zi.

detalii...

20.12.13