Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Schimbările climatice impun măsuri urgente de adaptare

Business Consulting Institute (BCI) acordă servicii de consultanță administrațiilor publice locale în vederea aplicării legislației legate de climă și integrarea aspectelor de gen în documentele de planificare locală. Serviciile sunt oferite în cadrul proiectului ”Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”, finanțat de Suedia și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în perioada martie 2020 - martie 2023.

detalii...

17.12.21

Achiziționare – Mașină de spălat și calandru electric. Termen extins!!!

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei mașini de spălat și a unui calandru electric. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 14 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare – Linie automatizată de granulare a furajelor. Termen extins!!!

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linie automatizate de granulare a furajelor. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 18 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare – Arcuri pentru sistemul de anti ploaie – antigrindină

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unor arcuri pentru sistemul de anti ploaie – antigrindină. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 14 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare - Linie tehnologică de fabricare si ambalare a șervețelelor umede

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linii tehnologice de fabricare si ambalare a șervețelelor umede, antiseptice și dezinfectante în tuburi de plastic. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

24.05.21

Achiziționare – Linie automatizată de granulare a furajelor

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linie automatizate de granulare a furajelor. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

24.05.21

Achiziționare – Mașină de spălat și calandru electric

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei mașini de spălat și a unui calandru electric. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

24.05.21

Achiziționare - Linie automatizată de producere a foițelor din ceară - Termen extins

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea liniei automatizate de producere a foițelor din ceară. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 24 mai 2021, ora 17:00.

detalii...

18.05.21