Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Vizită de studiu în Polonia în cadrul proiectului „Buna guvernare în Chişinău - Introducerea bugetului de performanţă în capitala R. Moldova”

În perioada 2010-2011, Fundaţia PAUCI în parteneriat cu Business Consulting Institute implementează proiectul “Buna guvernare în Chişinău – introducerea bugetului de performanţă în capitala Moldovei”, care este co-finanţat de Programul Asistența Poloniei din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Polonia. Proiectul are ca scop promovarea bunei guvernări a orașului Chișinău, în special îmbunătățirea calităţii managementului financiar prin introducerea modelului bugetelor de performanță bazat pe experiența orașelor poloneze selectate în proiect.

detalii...

08.11.10

Vizită de studiu la Cracovia în cadrul proiectului pentru implementarea parteneriatului public-privat în Republica Moldova

În cadrul proiectului pentru Crearea parteneriatului public-privat în vederea asigurării dezvoltării durabile a comunităţii, un grup de specialişti din R. Moldova au efectuat o vizită de studiu în Polonia, în perioada 17-21 octombrie.

detalii...

25.10.10

Un proiect care te ajută să-ţi infiinţezi afacerea ta!

Descarcă chestionarul din această pagină, completează-l şi expediază-l la numărul de fax (022)-85-50-77 sau la adresa electronică remitente@bci.md. Ulterior, vei fi invitat să participi la seminarele de instruire şi vei primi toată asistenţa necesară din partea experţilor noştri, în toate activităţile din cadrul proiectului.

detalii...

20.10.10

Buna Guvernare în Chișinău – Introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2010, în Sala de Şedinţe a Preturii sectorului Centru din Chişinău se vor desfăşura seminarele de instruire cu tema “Implementarea bugetării pe bază de performanţă în activitatea administraţiei mun. Chişinău”, organizate în cadrul implementării proiectului „Buna Guvernare în Chișinău – introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova”.

detalii...

28.09.10

Proiect pentru amenajarea spaţiilor de parcare în capitală

Institutul „Chişinăuproiect” în parteneriat cu Business Consulting Institute au oferit servicii de consultanţă în cadrul proiectului implementat de Primăria municipiului Chişinău, „Amenajarea spaţiilor de parcaje în oraşul Chişinău”, pentru a identifica o soluţie eficientă de amenajare a spaţiilor de parcare în capitală, ţinând cont de aspectele de ordin estetic şi de reglementările urbanistice ale oraşului.

detalii...

03.09.10

BCI, o companie de referinţă după zece ani de activitate

În perioada 30 iulie - 1 august 2010, Business Consulting Institute şi-a invitat partenerii la Centrul de Relaxare din Ivancea (Orhei) pentru a celebra zece ani de la crearea companiei.

detalii...

01.08.10

Servicii de consultanţă pentru evaluarea serviciilor publice desconcentrate din Republica Moldova

Corporate & Public Management Consulting Group în consorţiu cu Business Consulting Institute vor implementa în perioada iulie – noiembrie 2010 “Servicii de consultanţă pentru evaluarea serviciilor publice desconcentrate din Republica Moldova”. CPM Consulting Group este expert leton cu experienţă importantă în reforma administraţiei publice, reformele sistemului bugetar şi financiar, inclusiv în managementul crizei şi integrarea europeană.

detalii...

26.07.10

Lansarea proiectului "Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive"

Miercuri, 21 iulie 2010, ora 10.00, în Sala de Conferinţe a Clădirii Guvernului (str. Nicolae Iorga 21, Chişinău), a avut loc Conferinţa de lansare a proiectului “Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investițiile rurale productive”. Proiectul este sprijinit financiar de Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD) și este realizat de către Business Consulting Institute (Republica Moldova) în parteneriat cu ProRuralInvest (Republica Moldova) şi Fundaţia pentru Dezvoltare Economică şi Integrare Europeană (România).

detalii...

21.07.10