Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Achiziționare – Seră de tip bloc - Termen extins

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea și instalarea serei de tip bloc. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 24 mai 2021, ora 17:00.

detalii...

18.05.21

Bălțiul urmează să-și actualizeze strategia de dezvoltare în cadrul programului Comunitatea Mea

Pe data de 11 martie, în incinta primăriei din Bălți a avut loc ședința de inițiere a funcționarilor primăriei locale în vederea participării municipiului Bălți în cadrul proiectului Comunitatea Mea.

detalii...

16.03.21

28 de antreprenori din regiunile Cahul și Ungheni își dezvoltă afacerile datorită asistenței Uniunii Europene

Companii existente, startup-uri și inițiative de antreprenoriat social beneficiază de granturi în valoare totală de până la 700.000 euro

detalii...

09.03.21

BCI lansează proiectul „ ACCES DIRECT LA STUDENȚI”

Business Consulting Institute, lansează luni 21 decembrie, la Chișinău, proiectul transfrontalier ”Acces direct la studenți”, care își propune să faciliteze înmatricularea elevilor colegiilor moldovenești la facultățile Universității Tehnice din Iași.

detalii...

17.12.20

BCI și IDU au finalizat atelierele de elaborare a strategiilor de dezvoltare în 29 de localități

Consorțiul format din asociațiile partenere, Business Consulting Institute (BCI) și Institutul de Dezvoltare Urbană (IDU), au finalizat atelierele de planificare strategică desfășurată în 29 din cele 30 localități beneficiare ale ultimului val de finanțări al programului Comunitatea Mea.

detalii...

09.12.20

Uniunea Europeană oferă 770.000 EURO pentru dezvoltarea sectorului privat din regiunile cheie Cahul și Ungheni

Un program de granturi pentru companii, startup-uri și antreprenoriat social, ce presupune asistență financiară în valoare de până la 770.000 mii de EURO, oferită de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea sectorului privat din regiunile cheie Cahul și Ungheni, a fost lansat pe 4 noiembrie. Programul amplu de granturi, destinat întreprinderilor existente, startup-urilor și inițiativelor de antreprenoriat social din ambele regiuni este lansat de Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD, UNICEF.

detalii...

08.11.20

Un proiect transfrontalier moldo-român oferă șansa unei cariere în inginerie absolvenților colegiilor moldovenești cu profil tehnic

Centrul de consultanță Business Consulting Institute din Chișinău, în calitate de lider de proiect a semnat în vara acestui an un contract de parteneriat cu Centrul Regional pentru Integrare Socială Nord-Est din România și Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași în vederea implementării proiectului ”Acces direct la studenți” finanțat din fonduri europene. În perioada 6-7 octombrie, la Iași s-a desfășurat prima ședință de lucru cu participarea celor trei entități partenere.

detalii...

08.10.20

Solicitare de oferte pentru închirierea unui autoturism

Business Consulting Institute, organizează concurs prin cererea ofertelor de preţ privind închirierea unui autoturism, conform necesităților proiectului „Acces Direct la Studenți” (2SOFT 1.1 / 112), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România – Republica Moldova 2014-2020 și implementat de către Business Consulting Institute. Durata chiriei corespunde cu durata de implementare a proiectului și constituie 15 luni (octombrie 2020 – decembrie 2021).

detalii...

23.09.20