Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Vizită de studiu în Polonia a specialiştilor administraţiei locale şi ONG-urilor din Republica Moldova

Business Consulting Institute şi Fundaţia PAUCI organizează o nouă vizită de studiu în Polonia, care va avea loc în săptămâna 3-7 februarie. Vizita este parte a proiectului “Promovarea Planificării și Implementării Participative ca mecanism eficient de abilitare a comunității și dezvoltare locală durabilă”, susţinut financiar de Uniunea Europeană.

detalii...

31.01.14

Ofertă de angajare: expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă

Business Consulting Institute angajează expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă, în cadrul proiectului UE „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”. Dorim să angajăm un specialist sau o companie care să cunoască serviciile de consultanţă din regiunea transfrontalieră şi care va elabora o analiză în sectorul respectiv.

detalii...

28.01.14

Proiect european pentru creşterea competitivităţii regiunii transfrontaliere România-Ucraina-Republica Moldova

Business Consulting Institute implementează un proiect transfrontalier care are drept scop creşterea competitivităţii IMM-urilor şi crearea oportunităţilor de afaceri în regiunea transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova.

detalii...

17.01.14

Strategia oraşului Orhei a fost finalizată şi discutată în cadrul audierilor publice

Oraşul Orhei va avea o nouă strategie de dezvoltare locală, pentru perioada 2014-2020. Aceasta a fost elaborată de către experţii unui proiect susţinut financiar de Uniunea Europeană. Strategia a fost discutată în cadrul unor audieri publice, astăzi, 24 decembrie.

detalii...

24.12.13

Crăciun fericit şi La mulţi ani!

Business Consulting Institute vă urează sărbători frumoase şi un an nou fericit! Să vă fie fapta bogată, gândul senin şi visele împlinite! La mulţi ani!

detalii...

24.12.13

Etapă încheiată în cadrul proiectului UE implementat la Orhei şi Teleneşti

Experţi ai unui proiect european au elaborat strategii de dezvoltare locală pentru oraşele Orhei şi Teleneşti. Acestea vizează perioada 2014-2020. Strategia oraşului Teleneşti a fost discutată în cadrul unor audieri publice, la 18 decembrie. Proiectele de infrastructură selectate au fost discutate în cadrul consultărilor publice ţinute în aceeaşi zi.

detalii...

20.12.13

Proiect cu susţinere poloneză ajuns la bun sfârşit

Proiectul lansat de Business Consulting Institute şi Fundaţia PAUCI în aprilie 2013 s-a încheiat. Rezultatele finale urmează să fie prezentate marţi, 10 decembrie, la conferinţa de închidere, care va reuni specialişti din raioanele beneficiare, experţi din Polonia şi reprezentanţi ai administraţiei poloneze.

detalii...

04.12.13

Ofertă de angajare: business consultant junior la Terwel BV

Terwel BV este o firmă de consultanţă care are ca obiect de activitate dezvoltarea afacerilor în ţările în curs de dezvoltare. În următoarele luni vom pregăti câteva proiecte de investiţii pentru Moldova. Dorim să angajăm un consultant, pentru o perioadă de trei luni, care să ofere asistenţă în scrierea planurilor de afaceri pentru aceste proiecte.

detalii...

03.12.13