Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Oraşul Călăraşi va avea o nouă strategie de dezvoltare socio-economică

Călăraşi, 18.11.2015 - Astăzi, în cadrul Proiectului „Dezvoltarea strategiilor socio-economice pentru oraşele Ialoveni și Călărași”, primăria Călăraşi a găzduit reuniunea grupului de lucru pentru elaborarea strategiei de dezvoltare a oraşului.

detalii...

18.11.15

Încep pregătirile pentru maratonul celor mai buni antreprenori rurali

Business Consulting Institute şi Organizaţia de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii anunţă lansarea următoarei faze a Proiectului ”Promovarea Antreprenoriatului în Localitățile Rurale”. La această fază, va fi organizat câte un Hackathon (maraton) în fiecare dintre cele trei incubatoare de afaceri gazdă, după cum urmează: 21-22 noiembrie – Soroca, Incubatorul de Afaceri, str. Kogălniceanu nr. 9. 28-29 noiembrie – Nisporeni, Incubatorul de Afaceri, str. Chişinăului nr. 6. 5-6 decembrie – Ștefan Vodă, Incubatorul de Afaceri, str. Testimiţeanu nr. 2.

detalii...

11.11.15

Tinerii din Zona de Securitate mai pot aplica pentru granturi până pe 16 noiembrie

Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, împreună cu partenerul de implementare Business Consulting Institute, anunță extinderea termenului de aplicare pentru granturi în cadrul Proiectului „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în inițierea unei afaceri”. Decizia a fost luată, ținând cont de interesul sporit şi numărul mare de solicitanți.

detalii...

10.11.15

Tinerii sunt încurajaţi să-şi creeze afaceri proprii

Când ştii că e momentul să iniţiezi o afacere? Cât de motivate sunt scuzele pe care le invoci atunci când înclini să renunţi la visul de a deveni propriul tău angajator? Cum să depăşeşti obstacolele şi să construieşti o afacere care să lucreze pentru tine? Aceasta a fost tematica seminarelor motivaţionale organizate în perioada 4-6 noiembrie 2015 de Business Consulting Institute (BCI), în parteneriat cu Organizaţia de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) şi CIVITTA Estonia, în cadrul Proiectului ”Promovarea Antreprenoriatului în Localitățile Rurale”.

detalii...

09.11.15

Continuă concursul de granturi pentru tinerii din Zona de Securitate

Tinerii din Zona de Securitate sunt îndemnați să participe la concursul de granturi pentru afaceri. Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” continuă implementarea Proiectului „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în iniţierea unei afaceri”.

detalii...

02.11.15

Seminare motivaţionale pentru viitorii tineri antreprenori

În perioada 4 - 5 noiembrie, în incubatoarele de afaceri din Ştefan Vodă, Nisporeni şi Soroca se vor desfăşura seminare motivaţionale menite să îi determine pe tinerii din regiunile respective să îşi lanseze o afacere proprie.

detalii...

28.10.15

9 NOIEMBRIE termenul limită de înscriere la Concursul de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERI

Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” continuă implementarea Proiectului „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în iniţierea unei afaceri”. În cadrul Proiectului a fost lansat un concurs de granturi pentru idei de afaceri, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special femeilor și persoanelor vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

detalii...

26.10.15

Concurs de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERI

Business Consulting Institute, cu asistența Programului UE-PNUD Moldova “Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, anunță concurs de granturi pentru idei de afaceri în Zona de Securitate. Tinerii, cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, în special femeile și persoanele vulnerabile, sunt îndemnați să inițieze și să dezvolte o afacere.

detalii...

15.09.15