Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Cupa Antreprenoriatului Rural Ediția a II-a

A fost lansată cea de-a doua Ediție a a Cupei Antreprenoriatului Rural.

detalii...

10.09.15

Vizită de studiu în Estonia a tinerilor antreprenori

Cupa Antreprenoriatului Rural (CAR), care își propunea să descopere, să susţină și să promoveze tinerii care doresc să înceapă o afacere în mediul rural, s-a încheiat recent. Premiul mare a mers la Soroca, iar echipa învingătoare a fost invitată să facă o vizită de studiu în Estonia.

detalii...

27.05.15

Activități de susținere a turismului în cadrul unui proiect regional

Business Consulting Institute a realizat, în luna aprilie a acestui an, un șir de activități cu impact deosebit asupra turismului din Moldova. Acestea au avut loc în cadrul unui proiect susținut financiar de Uniunea Europeană.

detalii...

01.05.15

Vizită de studiu in Georgia. Promovarea tradițiilor viticole georgiene

În cadrul unei vizite recente în Georgia, echipa Business Consulting Institute a avut ocazia să învețe din experiența acestei țări caucaziene cu tradiții milenare în domeniul turismului ecologic și viticol.

detalii...

18.04.15

Lansarea primei întreprinderi comunale intercomunitare în raionul Briceni

Mai multe primării din raionul Briceni au găsit o soluție comună pentru prestarea unor servicii comunale inexistente anterior in localitățile lor. Acestea au creat, la Lipcani, o întreprindere municipală care va rezolva numeroase probleme locale si va oferi servicii de deszăpezire și întreținere a drumurilor, amenajare a gunoiștilor, întreținere a rețelelor electrice, mentenanță a sistemelor de apeduct etc.

detalii...

12.03.15

Expoziția EMITT Istanbul 2015

În perioada 22-25 ianuarie, Istanbulul a găzduit una dintre cele mai mari expoziții turistice din lume, EMITT Istanbul. La acest eveniment participă de obicei toate țările Orientului, dar și reprezentanți ai turismului din Europa sau America.

detalii...

28.01.15

Conferinţa Internaţională: „Accesarea şi utilizarea fondurilor programelor europene de cooperare transfrontalieră: experienţa comunităţilor locale din Republica Moldova şi Polonia”

În data de 19 decembrie 2014, în incinta Hotelului Leogrand a avut loc Conferinţa internaţională „Accesarea şi utilizarea fondurilor programelor europene de cooperare transfrontalieră: experienţa comunităţilor locale din Republica Moldova şi Polonia”.

detalii...

24.12.14

A fost dat startul înscrierilor la Cupa Antreprenoriatului Rural

Incubatorul de Afaceri din Soroca, împreună cu Business Consulting Institute si CPD din Estonia, lansează, pentru prima dată în Republica Moldova, Cupa Antreprenoriatului Rural (CAR), un maraton de trei zile pentru persoanele din mediul rural care doresc să pornească o afacere sau să o dezvolte pe cea existentă. Acest proiect este finanţat de Ministerul de Afaceri Externe prin intermediul Fondului de Asistenţă Umanitară și de Dezvoltare.

detalii...

21.11.14