Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Locuri de joacă pentru copiii din Teleneşti, în cadrul unui proiect european

Proiectul implementat de Business Consulting Institute la Orhei şi Teleneşti se apropie de sfârşit, cu rezultate fructuoase. De astăzi, copiii celor două grădiniţe din Teleneşti se pot bucura de locurile de joacă ce au fost create aici prin eforturile comune ale locuitorilor oraşului şi ale echipei BCI.

detalii...

08.05.14

Proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”, la o nouă etapă de implementare

Pe 25 aprilie, partenerii s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe de lucru, la Chişinău, pentru a discuta aspecte de implementare a proiectului şi activităţile din perioada următoare.

detalii...

29.04.14

Sărbători Fericite!

Sfintele Sărbători de Paşti să vă fie prilej de bucurie şi să vă înmulţească puterea şi speranţa. Hristos a Înviat!

detalii...

16.04.14

Vizită de studiu la Chişinău în cadrul proiectului turistic transfrontalier

Business Consulting Institute organizează o vizită de studiu la Chişinău a partenerilor din cadrul proiectului „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”. Invitaţii reprezintă instituţii din Georgia, Bulgaria, Turcia şi Ucraina şi se vor afla la Chişinău în perioada 9-12 aprilie.

detalii...

08.04.14

Proiect european pentru cooperare turistică în bazinul Mării Negre

Business Consulting Institute lansează un nou proiect transfrontalier, „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”, care va susţine proiectele turistice şi va crea oportunităţi de afaceri în regiunea Mării Negre. Proiectul va fi lansat vineri, 28 februarie, la Chişinău.

detalii...

25.02.14

Vizită de studiu în Polonia a specialiştilor administraţiei locale şi ONG-urilor din Republica Moldova

Business Consulting Institute şi Fundaţia PAUCI organizează o nouă vizită de studiu în Polonia, care va avea loc în săptămâna 3-7 februarie. Vizita este parte a proiectului “Promovarea Planificării și Implementării Participative ca mecanism eficient de abilitare a comunității și dezvoltare locală durabilă”, susţinut financiar de Uniunea Europeană.

detalii...

31.01.14

Ofertă de angajare: expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă

Business Consulting Institute angajează expert/companie în domeniul serviciilor de consultanţă, în cadrul proiectului UE „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”. Dorim să angajăm un specialist sau o companie care să cunoască serviciile de consultanţă din regiunea transfrontalieră şi care va elabora o analiză în sectorul respectiv.

detalii...

28.01.14

Proiect european pentru creşterea competitivităţii regiunii transfrontaliere România-Ucraina-Republica Moldova

Business Consulting Institute implementează un proiect transfrontalier care are drept scop creşterea competitivităţii IMM-urilor şi crearea oportunităţilor de afaceri în regiunea transfrontalieră România-Ucraina-Republica Moldova.

detalii...

17.01.14