Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Lansarea proiectului "Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive"

Miercuri, 21 iulie 2010, ora 10.00, în Sala de Conferinţe a Clădirii Guvernului (str. Nicolae Iorga 21, Chişinău), a avut loc Conferinţa de lansare a proiectului “Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investițiile rurale productive”. Proiectul este sprijinit financiar de Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii (IFAD) și este realizat de către Business Consulting Institute (Republica Moldova) în parteneriat cu ProRuralInvest (Republica Moldova) şi Fundaţia pentru Dezvoltare Economică şi Integrare Europeană (România).

detalii...

21.07.10

Buna guvernare în Chișinău – Introducerea bugetului de performanță în capitala Moldovei

Începând cu data de 15 iunie, în cadrul proiectului „Buna Guvernare în Chișinău – introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova”, la Chişinău vor avea loc seminare de instruire.

detalii...

14.06.10

Lansarea Programului "Parteneriate Economice Locale"

Fundaţia Est-Europeană realizează, în perioada 2010-2011, programul ”PARTENERIATE ECONOMICE LOCALE”. Programul este realizat în parteneriat cu BCI, cu suportul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida/Asdi) şi al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID). Acesta este conceput pentru a răspunde nevoilor specifice ale comunităţilor locale, ajutându-le să identifice şi să mobilizeze resursele locale disponibile în acest demers.

detalii...

01.06.10