Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, o iniţiativă a BERD BAS Moldova

Pe 3 decembrie 2010, Business Consulting Institute a fost invitat să participe la expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, organizată în premieră de Programul BERD BAS Moldova, în incinta Leogrand Convention Center.

detalii...

04.12.10

Raportul de Monitorizare a implementării Strategiei de reformă a administraţiei publice centrale în Republica Moldova

BCI a fost selectat în cadrul Programului Administraţie Publică şi Bună Guvernare al Fundaţiei Soros - Moldova în vederea evaluării rezultatelor implementării reformei administraţiei publice centrale pentru perioada octombrie 2009 – noiembrie 2010.

detalii...

01.12.10

Expertul mondial în comunicare non-verbală, Allan Pease, în seminar la Chişinău

Sâmbătă, 6 noiembrie 2010, la Chişinău a avut loc seminarul de afaceri “Cum să atragi oamenii şi succesul”, prezentat de Allan Pease, cel mai cunoscut expert în comunicare non-verbală din lume. Acesta este autorul best-seller-ului internaţional “Limbajul trupului” şi autorul cărţii “De ce bărbaţii nu ascultă şi femeile nu ştiu să se uite pe hartă?”, iar experienţa sa se bazează pe cercetare ştiinţifică şi experimente care probează teoriile psihologice pe care le emite, precum şi pe cariera de succes pe care avut-o în calitate de agent de vânzări în domeniul asigurărilor pe viaţă.

detalii...

15.11.10

Vizită de studiu în Polonia în cadrul proiectului „Buna guvernare în Chişinău - Introducerea bugetului de performanţă în capitala R. Moldova”

În perioada 2010-2011, Fundaţia PAUCI în parteneriat cu Business Consulting Institute implementează proiectul “Buna guvernare în Chişinău – introducerea bugetului de performanţă în capitala Moldovei”, care este co-finanţat de Programul Asistența Poloniei din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Polonia. Proiectul are ca scop promovarea bunei guvernări a orașului Chișinău, în special îmbunătățirea calităţii managementului financiar prin introducerea modelului bugetelor de performanță bazat pe experiența orașelor poloneze selectate în proiect.

detalii...

08.11.10

Vizită de studiu la Cracovia în cadrul proiectului pentru implementarea parteneriatului public-privat în Republica Moldova

În cadrul proiectului pentru Crearea parteneriatului public-privat în vederea asigurării dezvoltării durabile a comunităţii, un grup de specialişti din R. Moldova au efectuat o vizită de studiu în Polonia, în perioada 17-21 octombrie.

detalii...

25.10.10

Un proiect care te ajută să-ţi infiinţezi afacerea ta!

Descarcă chestionarul din această pagină, completează-l şi expediază-l la numărul de fax (022)-85-50-77 sau la adresa electronică remitente@bci.md. Ulterior, vei fi invitat să participi la seminarele de instruire şi vei primi toată asistenţa necesară din partea experţilor noştri, în toate activităţile din cadrul proiectului.

detalii...

20.10.10

Buna Guvernare în Chișinău – Introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2010, în Sala de Şedinţe a Preturii sectorului Centru din Chişinău se vor desfăşura seminarele de instruire cu tema “Implementarea bugetării pe bază de performanţă în activitatea administraţiei mun. Chişinău”, organizate în cadrul implementării proiectului „Buna Guvernare în Chișinău – introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova”.

detalii...

28.09.10

Proiect pentru amenajarea spaţiilor de parcare în capitală

Institutul „Chişinăuproiect” în parteneriat cu Business Consulting Institute au oferit servicii de consultanţă în cadrul proiectului implementat de Primăria municipiului Chişinău, „Amenajarea spaţiilor de parcaje în oraşul Chişinău”, pentru a identifica o soluţie eficientă de amenajare a spaţiilor de parcare în capitală, ţinând cont de aspectele de ordin estetic şi de reglementările urbanistice ale oraşului.

detalii...

03.09.10