Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

APEL DE PARTICIPARE LA CONCURS. Servicii de consultanță pentru sporirea competitivității prin instruirea și certificarea consultanților în afaceri

Anunțăm lansarea unui concurs deschis în vederea selectării unui grup de 20 de consultanți (câte 10 persoane de pe fiecare mal al Nistrului), care vor avea posibilitatea să participe la 5 module de training, oferite de consultanți internaționali și locali, și vor obține certificarea de Consultant în Afaceri, recunoscută la nivel internațional.

detalii...

23.11.16

Audieri publice ale Strategiei de Dezvoltare Socio-Economică a raionului Taraclia

Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a raionului Taraclia a fost discutată astăzi, 23 noiembrie, în cadrul unor audieri publice, cu peste 30 de participanți.

detalii...

23.11.16

Servicii publice de calitate, în cadrul celui mai amplu proiect de cooperare intercomunală

Mai multe localități din sudul țării își reunesc eforturile în cadrul unui proiect comun ce va aduce servicii noi, de o calitate mai bună, va crea locuri de muncă și va îmbunătăți condițiile de viață a peste 8000 de locuitori.

detalii...

15.11.16

Strategie de Dezvoltare Regională în curs de elaborare pentru Găgăuzia

O nouă ședință de lucru are loc astăzi, 21 octombrie, la Comrat, în contextul elaborării Strategiei de Dezvoltare Regională a Găgăuziei. La aceasta sunt prezenți reprezentanți ai MDRC, ai Agenției de Dezvoltare Regională, experții BCI și membrii grupului de lucru creat.

detalii...

21.10.16

Tineri antreprenori de pe ambele maluri ale Nistrului s-au reunit din nou în cadrul unui proiect finanțat de UE

20 – 21 octombrie 2016. Astăzi, la Tiraspol și-a încheiat lucrările Conferința „Business Bridges”, organizată de Business Consulting Institute și Camera de Comerţ și Industrie din Tiraspol, în cadrul proiectului „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în crearea unei afaceri”.

detalii...

21.10.16

La doar 25 de ani a reușit să-și transforme pasiunea într-o afacere

Adrian Grițcan din satul Baimaclia, raionul Căușeni, a avut curajul să-şi urmeze visul și la vârsta de 25 de ani și-a deschis deja propria afacere cu un grant oferit de Uniunea Europeană, în cadrul Proiectului de abilitare în afaceri a tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

detalii...

12.10.16

Proiecte și strategii de dezvoltare socio-economică în curs de pregătire pentru Găgăuzia și raionul Taraclia

Mai multe ședințe de lucru au avut loc astăzi, 7 octombrie, în cadrul unor proiecte ce susțin dezvoltarea Găgăuziei și a raionului Taraclia prin elaborarea strategiilor socio-economice și implementarea unor proiecte locale.

detalii...

07.10.16

Activități de instruire la Vulcănești și la Taraclia

Un nou seminar de instruire a fost organizat, pe 29-30 septembrie, la Taraclia și la Vulcănești, reunind reprezentanții a 13 localități beneficiare ale Proiectului SARD Gagauzia Taraclia. Acesta a avut pe agendă managementul proprietății publice, parteneriatul public-privat și cooperarea intercomunală.

detalii...

30.09.16