Ro   En  

Concurs de GRANTURI pentru IDEI DE AFACERIBCI

 

Business Consulting Institute prin intermediul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare oferă granturi pentru afaceri tinerilor care locuiesc în Zona de Securitate.

 

Sunt îndemnați să aplice pentru granturi tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special femeile și persoanele vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă.

 

Vor fi selectate 75 de persoane care vor beneficia de instruiri intensive în domeniul elaborării planurilor de afaceri. Ulterior, o comisie de evaluare va selecta cele mai bune 15 proiecte. Autorii vor primi un grant în valoare de până la 13.500 de EUR, sprijin în inițierea afacerii și asistență consultativă individuală timp de 14 luni.

 

Cererea de participare la concursul de granturi poate fi completată accesînd următorul link. De asemenea, aici, puteți să găsiți o informație mai detaliată cu privire la proiect și activitățile care urmează să fie desfășurate în cadrul acestuia.

 

Data limită de aplicare este 15 octombrie 2015.

 

Persoană de contact - Liviu Andriuţa

Telefon: (+373 22) 85 50 80

E-mail: landriuta@bci.md

15.09.15