Ro   En  

INVITAȚIE MASS-MEDIA



CE: Tineri antreprenori de pe malul drept și stâng al râului Nistru, care au obținut granturi europene și s-au lansat în afaceri vor stabili noi contacte de colaborare la conferința „Business Bridges”. În cadrul evenimentului, Ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola va acorda certificate de granturi, în valoare de până la 13.500 de euro, pentru 30 de tineri.

CINE: Antreprenori de pe ambele maluri, reprezentanți ai Delegației UE și PNUD în Moldova, parteneri ai proiectului, mass-media.

Vorbitori:

  • · Pirkka Tapiola, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova;
  • · Narine Sahakyan, reprezentă permanentă adjunctă PNUD Moldova;
  • · Mihai Roșcovan, Business Consulting Institute;
  • · Vasilii Cojan, Camera de Comerț și Industrie Tiraspol.

UNDE: Hotel VATRA, Sala de Conferințe, etajul 2, localitatea Vadul lui Vodă

CAND: Joi, 7 Aprilie 2016, ora 10.15

IMPORTANT: Proiectul de abilitare în afaceri a tinerilor de pe ambele maluri este implementat de Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” al PNUD Moldova, în parteneriat cu Business Consulting Institute și Camera de Comerț și Industrie din Tiraspol și cu finanțarea Uniunii Europene. 

Reprezentanții mass-media care au nevoie de transport până la locație sunt rugați să îl contacteze  pe: Sergiu Burcă, Specialist în comunicare și relații cu mass-media, Business Consulting  Institute, tel. 068161011; e-mail: office@bci.md

05.04.16