Ro   En  

Proiectul de evaluare a serviciilor publice desconcentrate, ajuns la finalMarţi, 14 decembrie 2010, la Chişinău a fost organizată masa rotundă pentru prezentarea “Rezultatelor studiului privind evaluarea serviciilor publice desconcentrate”, studiu care a fost elaborat de CPM Consulting Group şi Business Consulting Institute, cu finanţarea PNUD.

 

Evenimentul face parte din activităţile organizate în cadrul Programului Comun de Dezvoltare Integrată, care vizează informarea publicului asupra rezultatelor obţinute în studii în procesul de elaborare a proiectului Strategiei descentralizării.   

 

Scopul mesei rotunde a fost să prezinte rezultatele studiului realizat, să ofere cadrul pentru discuţiile asupra recomandărilor şi concluziilor emise, să formuleze recomandări şi concluzii pentru crearea Strategiei de descentralizare şi, în acelaşi timp, să încurajeze schimbul de opinii, care pot fi utile în eficientizarea procesului de descentralizare.

 

Pentru informaţii suplimentare cu privire la proiectul implementat, vă rugăm să contactaţi Business Consulting Institute, la numărul de telefon +373 22 855 080, persoană de contact - Artur Macovei, director executiv BCI.

16.12.10