Ro   En  

Tinerii antreprenori studiază managementul operațional în companieTinerii antreprenori care au beneficiat de granturi UE pentru a-și lansa propriile afaceri participă azi la sesiunea de instruire „Managementul operațional în companie”. Instruirea are drept scop să dezvolte capacitățile manageriale ale beneficiarilor și să le ofere cunoștințe și deprinderi practice în ceea ce privește modul de aplicare a funcțiilor managementului în cadrul întreprinderii și managementul timpului și al resurselor în organizare.

 

Tinerii sunt instruiți de Rodica Bivol - Centrul de formare antreprenorială a CCI RM, Ludmila Stihi - Academia ProBusiness ”ProExcelență”, Alexandru Popovici - Director Marketing&PR SRL și Dina Boțan - Director Agro Dor SRL.

 

Activitățile sunt organizate în cadrul unui proiect de abilitare în afaceri a tinerilor de pe ambele maluri ale Nistrului, lansat acum doi ani cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Proiectul se desfăşoară în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” şi este implementat de PNUD Moldova, în parteneriat cu Business Consulting Institute și Camera de Comerț și Industrie din Tiraspol.

11.02.17