Ro   En  

Tinerii din Zona de Securitate mai pot aplica pentru granturi până pe 16 noiembrie 

Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, împreună cu partenerul de implementare Business Consulting Institute, anunță extinderea termenului de aplicare pentru granturi în cadrul Proiectului „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în inițierea unei afaceri”. Decizia a fost luată, ținând cont de interesul sporit şi numărul mare de solicitanți.

 

Astfel, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, în special femeile și persoanele vulnerabile, care locuiesc în raioanele Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Dubăsari, Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, sunt îndemnați să participe la concursul de granturi pentru afaceri.

 

Data limită de aplicare este 16 noiembrie 2015, până la ora 17.00. Dosarele vor fi prezentate pe suport de hârtie şi electronic  Companiei de Consultanță Business Consulting Institute, la următoarea adresă: str. Eminescu nr. 27, Chișinău.  Email: office@bci.md 

 

Sunt încurajați să participe toți doritorii, indiferent daca au depus sau nu o cerere de participare la prima etapă a concursului. 

 

Amintim că în faza următoare a proiectului, vor fi selectate prin concurs deschis cele mai bune 15 planuri de afaceri, fiecare dintre ele urmând să beneficieze de un grant de până la 13.500 de euro, precum și de asistență consultativă individuală timp de 14 luni după lansarea afacerii. 

 

Proiectul de acordare a asistenței tinerilor antreprenori de pe ambele maluri ale râului Nistru se desfășoară în cadrul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană și implementat din anul 2009 de Programul Națiunilor Unite de Dezvoltare. Programul contribuie la sporirea gradului de încredere între oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului, prin implicarea autorităților locale, comunităților de afaceri şi altor părți interesate.

 

Persoană de contact: Liviu Andriuţă

Telefon: (+373 22) 85 50 80

Email: landriuta@bci.md  

Web: www.bci.md  

 

  

 Proiect implementat de                

Business Consulting Institute

10.11.15