Ro   En  

Vizită de studiu in Georgia. Promovarea tradițiilor viticole georgieneÎn cadrul unei vizite recente în Georgia, echipa Business Consulting Institute a avut ocazia să învețe din experiența acestei țări caucaziene cu tradiții milenare în domeniul  turismului ecologic și viticol.


Experții noștri au vizitat trei destinații turistice notorii, Tbilisi, Mtskheta și Mukhrani, putând să observe cum își valorifică georgienii tradițiile și cultura vinului și cum atrag clienții prin produsele locale.


Ei au fost invitați la inaugurarea oficiului georgian al ACTE (Asociația pentru schimburi culturale și turism), având ocazia să descopere Portalul Vinului și să discute despre promovarea comună a destinațiilor turistice viticole din țările pontice.


Specialiștii au vizitat și Expoziția Internațională de Turism Caucasus Fair 2015 din Tbilisi, la care au prezentat strategia de promovare a turismului în regiunea Mării Negre, elaborată cu partenerii din Georgia, Bulgaria, Ucraina și Turcia.


Vizita de studiu în Georgia a avut loc în cadrul proiectului „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”, susţinut financiar de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre. 

18.04.15