Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

BCI a elaborat un studiu despre cum se implementează principiile de abilitare a femeilor în companiile moldovenești

La 4 decembrie, Business Consulting Institute (BCI) și Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) a desfășurat la Chișinău conferința cu genericul: „Principiile de Abilitare a Femeilor (Women Empowerment Principles, WEPs) - Egalitatea înseamnă afaceri”, în cadrul căreia au fost prezentate primele rezultate ale inițiativei de pilotare a Principiilor de Abilitare a Femeilor în sectorul privat din Republica Moldova.

detalii...

10.12.19

Parteneriatul estic la 10 ani. Societatea civilă din Republica Moldova a făcut totalurile

În cei 10 ani Republica Moldova a reușit să încheie Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, implicit a acordului de liber schimb și să-și sporească exporturile pe piețele europene până la 70%. În următorul deceniu ar fi logic să-și propună obiective mai ambițioase.

detalii...

20.09.19

Ce vor oamenii de afaceri: ANB și-a formulat propunerile pentru Planul de acțiune al Guvernului

Oamenii de afaceri uniți în jurul Agendei Naționale de Business (ANB) propun pentru Planul de Acțiuni al Guvernului promovarea reformei pentru o justiție independentă, demonopolizarea piețelor și eliminarea economiei informale, dar și legea prevenției și servicii electronice funcționale.

detalii...

01.09.19

BCI angajează specialist în marketing

Business Consulting Institute angajează specialist marketing, oferind condiții optime de muncă și dezvoltare profesională.

detalii...

12.08.19

Business Consulting Institute angajează specialist în scriere de proiecte și fundraising

Beneficii: - Nivel de salarizare competitiv;- Mediu de muncă profesionist și oportunitatea de perfecționare continuă și de acumulare a unei experiențe importante.Candidații sunt rugați să expedieze un CV și o scrisoare de intenție la adresa electronică office@bci.md, cu titlul: „Specialist proiecte”.

detalii...

31.07.19

Economica.md organizează concurs pentru poziția de reporter

– Oferim oportunitatea de specializare într-una din cele mai prestigioase ramuri ale ziaristicii – jurnalismul economic; – Oportunitatea de a învăța cum să interpretezi procesele economice și financiare și să le redai pe înțelesul publicului larg; – Oportunitatea de a participa la workshop-uri profesionale, inclusiv peste hotare și la conferințe;

detalii...

24.07.19

Boroganiul a făcut încă un pas în adoptarea unei noi strategii de dezvoltare social-economică

Strategia de Dezvoltare Social Economică a localității a fost prezentată, vineri, 5 aprilie în cadrul unei ședințe de audieri publice în satul Borogani din raionul Leova. Cei circa 45 de localnici care au participat la audieri au avut posibilitatea să facă cunoștință cu documentul actualizat în cadrul unui seminar de planificare strategică, desfășurat la începutul lunii martie și facilitat de către experții Business Consulting Institute.

detalii...

08.04.19

Lozovenii își văd localitatea un centru regional de dezvoltare economică

Peste patruzeci de locuitori ai comunei Lozova au participat duminică, 28 martie la o ședință de audieri publice pe marginea noii Strategii de Dezvoltare Social-Economică, actualizată în cadrul unui atelier de lucru la mijlocul lunii februarie, organizat în cadrul proiectului Comunitatea Mea, finanțat de USAID.

detalii...

01.04.19