Ro   En  

Proiecte implementate


 

Perioada de implementare: iunie – decembrie 2015

 

Finanțator: Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor prin Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată

 

Scop: Abilitarea economică a persoanelor din cadrul comunităților Programul Comun Dezvoltare Locală Integrată prin dezvoltarea capacităților, coaching și suport în gestionare pentru 16 de afaceri.

detalii...


 

Perioada de implementare: aprilie - decembrie 2015

 

Finanţator: GIZ Moldova 

 

Scop: Susținerea Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale în elaborarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru perioada 2016-2020, în conformitate cu standardele naționale și europene de monitorizare și evaluare pe baza rezultatelor. 

detalii...


 

Perioada de implementare :  Noiembrie 2013 – Martie 2014

 

Finanțator: Comisia Europeană

 

Scop:  De a contribui la îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie pentru ca aceasta să poată  răspunde prompt unei eventuale  urgenţe de îngrijire medicală pentru populaţia din zona eligibilă. Optimizarea procesului de intervenţii urgente prin intermediul unui sistem integrat comun de monitorizare eficientă şi de atenuare a consecinţelor dezastruoase în conformitate cu standardele şi procedurile Uniunii Europene.

 

detalii...


Perioada de implementare : august 2014 – iunie 2015

 

Finanțator: Ministerul de Externe al Estoniei prin Fondul de Dezvoltare şi Ajutor Umanitar

 

Scop: Consolidarea antreprenoriatului în rândul tinerilor din raionul Soroca.

detalii...


 

Perioada de implementare: octombrie 2014 – decembrie 2015

 

Finanțator: Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare prin Programul Comun de Dezvoltare Locală Integrată

 

Scop: Abilitarea economică a persoanelor din cadrul comunităților Programul Comun Dezvoltare Locală Integrată prin dezvoltarea capacităților, coaching și suport în gestionare pentru 10 de afaceri.

detalii...


 

Perioada de implementare: octombrie 2015 – martie 2016

 

Finanțator: Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, PNUD Moldova

 

Scop: Includerea aspectelor privind adaptarea la schimbările climatice în documentele strategice de dezvoltare de nivel raional și implementarea bugetului bazat pe performanță. 

detalii...