Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Proiectul „Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive”, la o nouă etapă

Business Consulting Institute, în parteneriat cu ProRuralInvest, au lansat două produse importante, realizate în cadrul proiectului „Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive”. Este vorba de studiul „Oportunităţi de Afaceri pentru Beneficiarii de Remitenţe” şi de cartea „Cum să-ţi înfiinţezi o afacere. Ghid practic pentru antreprenori”. Evenimentul de lansare a acestor lucrări a avut loc pe data de 25 martie 2011, la Chişinău, cu participarea autorilor şi în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale şi a experţilor în domeniu.

detalii...

29.03.11

Studiile de Fezabilitate realizate pentru Parcurile Industriale Edineţ, Hânceşti şi Cantemir, prezentate la Ministerul Economiei

În cadrul Proiectului "Consolidarea capacităţilor de gestionare a dezvoltării", sprijinit financiar de către PNUD, Ministerul Economiei şi autorităţile locale din Republica Moldova intenţionează să creeze în Moldova 3 Parcuri Industriale. Business Consulting Institute a realizat Studiile de Fezabilitate privind crearea Parcurilor Industriale Edineţ, Hânceşti şi Cantemir, care au fost prezentate pe 14 martie 2011 la Ministerul Economiei.

detalii...

15.03.11

Program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, organizat la Hânceşti

În săptămâna curentă, Business Consulting Institute organizează în raionul Hânceşti un program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, în cadrul proiectului „Încurajarea Utilizării Inovatoare a Remitenţelor în Investiţii Rurale Productive”.

detalii...

21.02.11

Instruire în domeniul lansării unei afaceri, la Călăraşi

În săptămâna curentă, Business Consulting Institute organizează în raionul Călăraşi un program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, în cadrul proiectului „Încurajarea Utilizării Inovatoare a Remitenţelor în Investiţii Rurale Productive”.

detalii...

14.02.11

BCI vă urează Sărbători Fericite!

În prag de Sărbători, Business Consulting Institute îşi îndreaptă felicitările către toţi partenerii companiei. Vă urăm ca cele mai frumoase gânduri şi vise să se împlinească minunat în realitate şi să se umple de lumina Sărbătorilor! Crăciunul să vă fie prilej de bucurie şi de regăsire a celor mai dragi prieteni şi a celor pe care îi iubiţi! La Mulţi Ani Fericiţi!

detalii...

24.12.10

Companiile din Republica Moldova pot obţine un grant din partea Băncii Mondiale, acordat pentru servicii de consultanţă în afaceri

În cadrul Proiectului “Ameliorarea Competitivităţii”, finanţat de Banca Mondială, companiile din Republica Moldova pot obţine un grant pentru servicii de consultanţă în afaceri. Scopul proiectului este să încurajeze întreprinderile din Moldova să îşi dezvolte afacerile, să îşi consolideze poziţiile pe piaţă şi să îmbunătăţească abilităţile profesionale pe care le au angajaţii.

detalii...

23.12.10

Chişinăul a găzduit o conferinţă de nivel internaţional în cadrul proiectului pentru implementarea bugetului de performanţă în Moldova

Pe data de 20 Decembrie 2010, la Chişinău s-a desfăşurat Conferinţa Internaţională “Experienţe, perspective şi utilizarea metodelor avansate de bugetare în administraţia locală din ţările central şi est-europene”, care a fost organizată în cadrul proiectului „Buna Guvernare în Chişinău – introducerea bugetului de performanţă în capitala Republicii Moldova”.

detalii...

23.12.10

Proiectul de evaluare a serviciilor publice desconcentrate, ajuns la final

Marţi, 14 decembrie 2010, la Chişinău a fost organizată masa rotundă pentru prezentarea “Rezultatelor studiului privind evaluarea serviciilor publice desconcentrate”, studiu care a fost elaborat de CPM Consulting Group şi Business Consulting Institute, cu finanţarea PNUD.

detalii...

16.12.10