Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Un nou proiect de cooperare transfrontalieră, lansat în raionul Soroca

Astăzi, 27 aprilie 2011, la Soroca a fost lansat, în cadrul Programului Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013, Proiectul “Management performant şi eficienţă administrativă”. Proiectul este implementat de Consiliul Raional Soroca în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi şi Business Consulting Institute şi are drept obiective îmbunătăţirea capacităţii administrative a autorităţilor publice locale, dezvoltarea serviciilor publice furnizate de Consiliul Raional Soroca şi creşterea eficienţei resurselor umane din administraţia publică.

detalii...

27.04.11

BCI vă dorește un Paște Fericit!

Paştele este simbolul unui nou început pentru umanitate, al iubirii şi al dăruirii. Cu prilejul Sfintelor Sărbători, vă dorim să vi se umple casa şi sufletul de lumină şi bucurii, pe care să le trăiţi alături de cei mai dragi oameni! Toate începuturile să vă stea sub semnul izbânzii, al puterii şi al speranţei, pe care le-am dobândit odată cu miracolul Învierii. Hristos a Înviat! Sărbători Fericite!

detalii...

24.04.11

Elaborarea bugetului de performanță al Primăriei municipiului Chişinău

În perioada 18–20 Aprilie 2011, la Centrul Summit Events, str. Tighina 49/3, se va desfăşura seminarul de instruire cu tema “Elaborarea bugetului pe bază de performanţă al Primăriei mun. Chişinău”, organizat în cadrul implementării proiectului „Buna Guvernare în Chișinău – introducerea bugetului de performanță în capitala Republicii Moldova”.

detalii...

18.04.11

Proiectul „Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive”, la o nouă etapă

Business Consulting Institute, în parteneriat cu ProRuralInvest, au lansat două produse importante, realizate în cadrul proiectului „Încurajarea utilizării inovatoare a remitenţelor în investiţiile rurale productive”. Este vorba de studiul „Oportunităţi de Afaceri pentru Beneficiarii de Remitenţe” şi de cartea „Cum să-ţi înfiinţezi o afacere. Ghid practic pentru antreprenori”. Evenimentul de lansare a acestor lucrări a avut loc pe data de 25 martie 2011, la Chişinău, cu participarea autorilor şi în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale şi a experţilor în domeniu.

detalii...

29.03.11

Studiile de Fezabilitate realizate pentru Parcurile Industriale Edineţ, Hânceşti şi Cantemir, prezentate la Ministerul Economiei

În cadrul Proiectului "Consolidarea capacităţilor de gestionare a dezvoltării", sprijinit financiar de către PNUD, Ministerul Economiei şi autorităţile locale din Republica Moldova intenţionează să creeze în Moldova 3 Parcuri Industriale. Business Consulting Institute a realizat Studiile de Fezabilitate privind crearea Parcurilor Industriale Edineţ, Hânceşti şi Cantemir, care au fost prezentate pe 14 martie 2011 la Ministerul Economiei.

detalii...

15.03.11

Program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, organizat la Hânceşti

În săptămâna curentă, Business Consulting Institute organizează în raionul Hânceşti un program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, în cadrul proiectului „Încurajarea Utilizării Inovatoare a Remitenţelor în Investiţii Rurale Productive”.

detalii...

21.02.11

Instruire în domeniul lansării unei afaceri, la Călăraşi

În săptămâna curentă, Business Consulting Institute organizează în raionul Călăraşi un program de instruire în domeniul lansării unei afaceri, în cadrul proiectului „Încurajarea Utilizării Inovatoare a Remitenţelor în Investiţii Rurale Productive”.

detalii...

14.02.11

BCI vă urează Sărbători Fericite!

În prag de Sărbători, Business Consulting Institute îşi îndreaptă felicitările către toţi partenerii companiei. Vă urăm ca cele mai frumoase gânduri şi vise să se împlinească minunat în realitate şi să se umple de lumina Sărbătorilor! Crăciunul să vă fie prilej de bucurie şi de regăsire a celor mai dragi prieteni şi a celor pe care îi iubiţi! La Mulţi Ani Fericiţi!

detalii...

24.12.10