Ro   En  

BCI organizează pentru beneficiarii de granturi instruiri în managementul strategic al afacerii



Business Consulting Institute (BCI) organizează astăzi, 27 februarie, la Institutul Muncii, o sesiune de instruire pentru tinerii antreprenori din Zona de securitate care beneficiază de granturi în cadrul Programului “Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”. Instruirea are drept scop identificarea factorilor de succes și elaborarea strategiei de dezvoltare a afacerii și inițierea în managementul resurselor umane.

 

Astfel, cei 15 tineri din partea dreaptă a Nistrului, care au câștigat recent granturi pentru dezvoltarea afacerii, sunt instruiți să identifice și să prioritizeze activitățile care susțin în mod direct realizarea obiectivelor pe care și le-au fixat, să elimine barierele din calea dezvoltării afacerii și să obțină abilitățile necesare pentru a planifica, organiza și derula afacerea în mod eficient.

 

Noile afaceri create vor contribui la dezvoltarea economică în mediul rural, la crearea de noi locuri de muncă și la sporirea gradului de încredere între cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului.

 

Sesiunea de instruire este facilitată de Rodica Bivol și Olga Țurcanu, instructori cu o bogată experiență în domeniu, contractați de BCI.

 

Proiectul „Crearea oportunităților ocupaționale prin susținerea tinerilor din Zona de securitate în crearea unei afaceri”, realizat în cadrul Programului “Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat pe ambele maluri ale Nistrului de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

27.02.16