Ro   En  

Achiziționare - Linie tehnologică de fabricare si ambalare a șervețelelor umedeAO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linii tehnologice de fabricare si ambalare a șervețelelor umede, antiseptice și dezinfectante în tuburi de plastic.


Achiziția se realizează în cadrul proiectului ”Fabricarea șervețelelor umede dezinfectante pe bază de alcool în tuburi de plastic”, din cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie „Sprijin sectorului privat din raioanele Cahul și Ungheni” finanțat de Uniunea Europeană.

 

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea utilajului și echipamentului menționat să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici prezentați în Anexa 1.

 

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

 

Oferta de participare la concurs va conține următoarele informații:

  • Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  • Detalii despre produs/servicii oferite;
  • Oferta financiară, care va include prețul. Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către contractor;
  • Termenii de livrare a produsului.

 

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa office@bci.md, sau direct la sediul AO Business Consulting Institute din str. Mihai Eminescu #27, Chișinău, MD 2012, Republica Moldova până la data de 04 iunie 2021, ora 17:00. Vă rugăm să introduceți la subiectul mesajului textul „Achiziționare - Linie tehnologică de fabricare si ambalare a șervețelelor umede, antiseptice și dezinfectante în tuburi de plastic.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +373-79408832.

24.05.21