Ro   En  

Proiect pentru amenajarea spaţiilor de parcare în capitalăInstitutul „Chişinăuproiect” în parteneriat cu Business Consulting Institute au oferit servicii de consultanţă în cadrul proiectului implementat de Primăria municipiului Chişinău, „Amenajarea spaţiilor de parcaje în oraşul Chişinău”, pentru a identifica o soluţie eficientă de amenajare a spaţiilor de parcare în capitală, ţinând cont de aspectele de ordin estetic şi de reglementările urbanistice ale oraşului.

 

Scopul serviciilor prestate a fost să asigure cadrul informaţional pentru soluţionarea problemelor privind: acoperirea necesităţilor de spaţii de parcare, optimizarea şi fluidizarea traficului în municipiul Chişinău şi crearea condiţiilor de respectare a regulilor de circulaţie în conformitate cu Planul Urbanistic General. 

 

Proiectul a constat din două etape: (1) de elaborare a studiului de prefezabilitate şi de identificare a spaţiilor şi (2) de elaborare a studiului de fezabilitate propriu-zis pentru soluţia adoptată. 

 

În cadrul acestui proiect, partea tehnică a studiului a fost realizată de „Chişinăuproiect”, iar analiza financiară şi socio-economică a fost elaborată de Business Consulting Institute.   

 

Proiectul a fost realizat în perioada septembrie-noiembrie 2010.

 

Pentru mai multe informaţii cu privire la acest proiect, puteţi contacta Business Consulting Institute, la numărul de telefon + 373 22 855 080, persoană de contact: Artur Macovei, director executiv BCI.

03.09.10