Ro   En  

BCI-Audit, la a cincisprezecea aniversareZiua de 4 august a fost un prilej de sărbătoare pentru BCI-Audit, când s-au împlinit 15 ani de la înfiinţarea instituţiei. Pentru angajaţi, aceasta a fost o ocazie de a se reuni în cadrul unor activităţi de consolidare a echipei, vineri, la Vadul lui Vodă. Sâmbătă, 4 august, aceştia şi-au întâmpinat oaspeţii sosiţi la eveniment pentru a celebra 15 ani de împliniri şi pentru a-şi aminti povestea din spatele unui succes.

 

Alături de invitaţi au fost prezenţi academicianul Petru Soltan, Vasile Cociuba, partener român, Tudor Jijie, profesor şi consultant român, parlamentarul Iurie Ţap, reprezentanţi ai PNUD Moldova şi experţi din domeniul consultanţei.

 

Aceştia s-au întâlnit în Sala de Conferinţe a Complexului „Odiseu”, pentru a rememora începuturile BCI-Audit şi evoluţia consultanţilor săi. Pentru invitaţi, a fost o ocazie de a-şi aminti despre cum a început colaborarea lor şi de a-şi exprima admiraţia faţă de profesionismul BCI-Audit şi satisfacţia de a fi găsit un partener de încredere pe piaţa din Moldova. 

 

Ne alăturăm şi noi celor care i-au felicitat pe colegii noştri, urându-le, la rândul nostru, multe proiecte şi colaborări frumoase, satisfacţii şi succese profesionale! 

06.08.12