Ro   En  

Conferinţă internaţională în domeniul bugetării bazate pe performanţă
Proiectul “Suport pentru sistemul de bugetare pe bază de performanţă în cadrul autonomiilor locale din Moldova”, lansat în luna mai a anului 2012, îşi încheie activităţile, organizând la Chişinău Conferinţa Internaţională “Modele, experienţe şi perspective în utilizarea metodei de bugetare pe bază de performanţă în administraţia publică locală din Republica Moldova”. Evenimentul va avea loc în data de 17 decembrie 2012 şi se va desfăşura în Sala de Conferinţe a Hotelului Jazz.

 

La Conferinţă vor fi  prezenţi domnul Artur Michalski, Ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, doamna Maria Cărăuş, Viceministrul Finanţelor al Republicii Moldova şi alţi  invitaţi din partea administraţiei publice centrale şi locale din Moldova şi Polonia.

 

Şedinţele conferinţei se vor axa pe următoarele subiecte: (1) Bugetarea de performanţă în contextul reformelor finanţelor publice din Polonia şi Moldova; (2) Bugetarea de performanţă în APL – Experienţa Poloniei şi Moldovei; (3) Experienţe practice ale proiectului.

 

Proiectul “Suport pentru sistemul de bugetare pe bază de performanţă în cadrul autonomiilor locale din Moldova” este sprijinit financiar de Programul Polish Aid 2012 şi este implementat de Fundaţia de cooperare PAUCI (Polonia) în parteneriat cu Business Consulting Institute. Acesta are ca obiectiv promovarea şi adoptarea conceptului de bugetare de performanţă în activitatea administraţiilor publice locale din Republica Moldova.

16.12.12