Ro   En  

Seminar de instruire în cadrul proiectului pentru implementarea bugetării de performanţă în MoldovaSala de conferinţe a Hotelului Vila Verde găzduieşte, în perioada 29 – 31 octombrie, seminarul de instruire “Implementarea bugetării pe bază de performanţă în administraţiile publice locale din Moldova”, organizat în cadrul proiectului „Suport pentru sistemul de bugetare pe bază de performanţă în autonomiile locale din Moldova”.


Proiectul este sprijinit financiar de Programul Polish Aid 2012 şi este implementat de Fundaţia de cooperare PAUCI (Polonia) în parteneriat cu Business Consulting Institute.


Proiectul vizează promovarea şi adoptarea conceptului de bugetare de performanţă în activitatea administraţiilor publice locale, prin evaluarea sistemului financiar curent şi a procesului de bugetare locală din Republica Moldova.


La seminar vor participa reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor, ai APL şi ai structurilor subordonate.


Obiectivul cursului este familiarizarea participanţilor cu aspectele practice şi elementele de bază ale bugetării de performanţă în municipiul Cracovia (Polonia) şi cu mecanismele prin care cetăţenii pot să participe la elaborarea şi monitorizarea bugetelor. Instruirea este oferită de experţi din Polonia şi din Republica Moldova.


Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi Business Consulting Institute, persoană de contact - Natalia Sava , tel/fax: + 373 22 85 50 77, e-mail: office@bci.md

29.10.12