Ro   En  

BCI, o companie de referinţă după zece ani de activitateÎn perioada 30 iulie - 1 august 2010, Business Consulting Institute şi-a invitat partenerii la Centrul de Relaxare din Ivancea (Orhei) pentru a celebra zece ani de la crearea companiei.

 

La eveniment au participat Jan Pieklo, Directorul Fundaţiei PAUCI din Polonia, Wojtek Marchilevschi, expert internaţional, Nicolae Ţarălungă, Directorul IHS România, Vasile Cociuba, partener România, Maris Sprindzuks şi Maris Pukis, Director şi, respectiv, expert al CPM Consulting din Letonia.

 

În calitate de invitaţi de onoare au participat Veaceslav Negruţă, Ministrul Finanţelor, Petru Soltan, membru al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, şi Vasile Marina, Rectorul Academiei de Administrare Publică pe lângă Preşedintele Republicii Moldova.

 

Echipa BCI a prezentat în retrospectivă istoria instituţiei, trecând în revistă cele mai importante proiecte implementate în această perioadă de activitate. Participanţii la masa rotundă au apreciat înalt calitatea serviciilor oferite de BCI, care, prin puterea de expertiză şi prin profesionalismul experţilor săi, a ajuns o companie de referinţă atât în Republica Moldova, cât şi din străinătate.

01.08.10