Ro   En  

Profil

Business Consulting Institute (BCI) oferă servicii de consultanţă în afaceri pentru companiile publice şi private. Suntem cunoscuţi şi apreciaţi pentru calitatea serviciilor şi produselor, pentru practicile performante şi strategiile eficiente de lansare, relansare sau gestionare a afacerilor.

Efectuăm analize, audituri, studii de piaţă şi sondaje. Elaborăm programe şi strategii de dezvoltare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, proiecte de investiţii. Prestăm o gama largă de servicii conexe. Organizăm traininguri de planificare strategică, elaborăm proiecte, furnizăm consultanţă în management, marketing şi finanţe.

BCI contribuie prin expertiza sa la perfecţionarea legislaţiei naţionale şi la ajustarea acesteia la standardele internaţionale.

Avem o relaţie de colaborare fructuoasă cu partenerii noştri locali şi externi.

BCI înseamnă acces rapid la tehnologii avansate, la legislaţie actualizată şi la informaţii de ultimă oră.

Serviciile de consultanţă ale BCI vă vor asigura succesul dorit în activitatea dumneavoastră.

Misiune

BCI urmăreşte să mobilizeze eforturile consultanţilor profesionişti în implementarea metodelor moderne de gestionare a afacerilor publice si private, să contribuie la îmbunătățirea activității administrației centrale şi locale în contextul schimbărilor structurale din Republica Moldova.

Istoric

Ideea fondării unei instituţii de consultanţă a apărut în anul 1997, în cadrul unui proiect finanţat de USAID şi implementat de către „Centrul de Reforme a Businessului Privat”. O echipă de consultanţi a decis atunci să înfiinţeze Institutul de Consultanţă în Business. Institutul era specializat în prestarea serviciilor pentru companii aflate în restructurare economică şi financiară.

În scopul promovării industriei de consultanţă pentru sporirea produsului intelectual, la începutul anului 2000, acelaşi grup de consultanţi a creat organizaţia non-guvernamentală Institutul de Cercetări si Consultanţă în Management „Business Consulting Institute”.