Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Achiziționare – Echipamente pentru bucătărie

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea echipamentelor pentru bucătărie. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 21 ianuarie 2022, ora 17:00.

detalii...

11.01.22

Elevi din Chișinău s-au inițiat în secretele ingineriei la UT Iași

Business Consulting Institute, în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și Asociația Centrul Regional pentru Integrare Socială Nord-Est, România, au organizat, zilele trecute, la Iași, o tabără destinată elevilor Centrului de Excelență în Industria Ușoară din Chișinău.

detalii...

22.12.21

Schimbările climatice impun măsuri urgente de adaptare

Business Consulting Institute (BCI) acordă servicii de consultanță administrațiilor publice locale în vederea aplicării legislației legate de climă și integrarea aspectelor de gen în documentele de planificare locală. Serviciile sunt oferite în cadrul proiectului ”Comunități rezistente la schimbări climatice prin abilitarea femeilor”, finanțat de Suedia și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în perioada martie 2020 - martie 2023.

detalii...

17.12.21

Achiziționare – Mașină de spălat și calandru electric. Termen extins!!!

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei mașini de spălat și a unui calandru electric. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 14 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare – Linie automatizată de granulare a furajelor. Termen extins!!!

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linie automatizate de granulare a furajelor. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 18 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare – Arcuri pentru sistemul de anti ploaie – antigrindină

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unor arcuri pentru sistemul de anti ploaie – antigrindină. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 14 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

05.06.21

Achiziționare - Linie tehnologică de fabricare si ambalare a șervețelelor umede

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linii tehnologice de fabricare si ambalare a șervețelelor umede, antiseptice și dezinfectante în tuburi de plastic. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

24.05.21

Achiziționare – Linie automatizată de granulare a furajelor

AO Business Consulting Institute anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea unei linie automatizate de granulare a furajelor. Termen limită pentru prezentarea ofertei este de 4 iunie 2021, ora 17:00.

detalii...

24.05.21