Ro   En  

Primăria Orhei va găzdui conferinţa de deschidere a proiectului UE



Marţi, 19 martie 2013, Primăria Orhei va găzdui conferinţa de lansare a proiectului “Promovarea Planificării şi Implementării Participative ca mecanism eficient de abilitare a comunităţii şi dezvoltare locală sustenabilă”. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană şi este implementat de Business Consulting Institute, în parteneriat cu autorităţile publice locale din oraşele Orhei şi Teleneşti.


Conferinţa îşi propune să prezinte publicului proiectul nou lansat şi impactul acestuia asupra comunităţilor beneficiare. În cadrul acestei iniţiative, oraşele Orhei şi Teleneşti vor obţine sprijin financiar pentru implementarea a 4 proiecte de dezvoltare a infrastructurii locale, prin care vor fi îmbunătăţite serviciile publice prestate. Proiectele vor fi stabilite de către comunitate, care va fi implicată  în implementarea acestora.  


Evenimentul de lansare îi va avea ca invitaţi pe Excelenţa Sa Dirk Schuebel, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, pe reprezentanţii proiectelor de asistenţă tehnică (PNUD, USAID), ai  primăriilor, ai societăţii civile şi ai mass-media.

 

Mai multe informaţii cu privire la conferinţa de deschidere şi proiect găsiţi în comunicatul de presă emis de Business Consulting Institute. 


17.03.13