Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Expoziția EMITT Istanbul 2015

În perioada 22-25 ianuarie, Istanbulul a găzduit una dintre cele mai mari expoziții turistice din lume, EMITT Istanbul. La acest eveniment participă de obicei toate țările Orientului, dar și reprezentanți ai turismului din Europa sau America.

detalii...

28.01.15

Conferinţa Internaţională: „Accesarea şi utilizarea fondurilor programelor europene de cooperare transfrontalieră: experienţa comunităţilor locale din Republica Moldova şi Polonia”

În data de 19 decembrie 2014, în incinta Hotelului Leogrand a avut loc Conferinţa internaţională „Accesarea şi utilizarea fondurilor programelor europene de cooperare transfrontalieră: experienţa comunităţilor locale din Republica Moldova şi Polonia”.

detalii...

24.12.14

A fost dat startul înscrierilor la Cupa Antreprenoriatului Rural

Incubatorul de Afaceri din Soroca, împreună cu Business Consulting Institute si CPD din Estonia, lansează, pentru prima dată în Republica Moldova, Cupa Antreprenoriatului Rural (CAR), un maraton de trei zile pentru persoanele din mediul rural care doresc să pornească o afacere sau să o dezvolte pe cea existentă. Acest proiect este finanţat de Ministerul de Afaceri Externe prin intermediul Fondului de Asistenţă Umanitară și de Dezvoltare.

detalii...

21.11.14

Antreprenori din Moldova şi România s-au întâlnit la Forumul Transfrontalier la Iaşi

Agenţi economici din Republica Moldova şi România s-au întâlnit la Forumul Transfrontalier al Antreprenorilor la Iaşi, unde le-au fost prezentate sectoarele cu potenţial investiţional ridicat în zona transfrontalieră, oportunităţile de finanţare şi sprijin al afacerilor, şi au participat la o sesiune business-to-business (B2B) pentru stabilirea unor noi contacte de afaceri.

detalii...

30.10.14

Forum Transfrontalier al Antreprenorilor la Iași

În data de 28 octombrie 2014, la Iaşi va avea loc Forumul Transfrontalier al Antreprenorilor, care este parte a proiectului „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră“.

detalii...

24.10.14

Vizită de studiu în Polonia. Cooperarea polono-germană în proiectele europene transfrontaliere

Autorităţile publice locale şi instituţiile non-guvernamentale din Republica Moldova au avut prilejul să participe, în perioada 14-19 septembrie, la o vizită de studiu în regiunea transfrontalieră polono-germană.

detalii...

23.09.14

Seminare pentru întreprinderile mici şi mijlocii la Iaşi

Business Consulting Institute organizează la Iaşi, în perioada 22 septembrie-3 octombrie, două sesiuni de instruire pentru IMM-urile din regiunea transfrontalieră România-R. Moldova. BCI colaborează cu Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industriei a RM pentru a realiza această activitate.

detalii...

22.09.14

Au început sesiunile de instruire ale proiectului pentru cooperarea şi dezvoltarea IMM-urilor

Săptămâna aceasta a fost dat startul sesiunilor de instruire din proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”. Prima sesiune de instruire, intitulată "Creșterea competivității economice prin inovaţie, cercetare și dezvoltare", se desfășoară la Vadul lui Vodă, în perioada 9 - 12 septembrie.

detalii...

10.09.14