Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Fotbal și patriotism

Toată lumea stă cu ochii pe Brazilia. Campionatul mondial de fotbal atrage atenția a sute de milioane de oameni, care, practic, în fiecare seară și până la mijlocul nopții stau la televizoare. Avem un spectacol deplin.

detalii...

08.07.14

Seminare de management al proiectelor pentru administraţia publică locală şi ONG-uri

Administraţia publică locală şi ONG-urile din Republica Moldova vor participa, în zilele 9-11 iunie, la un seminar de management al proiectelor. Acesta are loc în cadrul unui proiect cu susţinere poloneză, care îşi propune să pregătească primăriile, consiliile raionale şi ONG-urile în vederea utilizării eficiente a fondurilor europene alocate la nivel transfrontalier.

detalii...

04.06.14

Proiecte europene pentru Republica Moldova

Business Consulting Institute a prezentat ieri, cu prilejul Zilei Europei, proiectele pe care le implementează în Republica Moldova prin susţinerea financiară a Uniunii Europene. Ziua Europei a fost sărbătorită în acest an la 10 mai, iar prezentarea a avut loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la Chişinău.

detalii...

11.05.14

Locuri de joacă pentru copiii din Teleneşti, în cadrul unui proiect european

Proiectul implementat de Business Consulting Institute la Orhei şi Teleneşti se apropie de sfârşit, cu rezultate fructuoase. De astăzi, copiii celor două grădiniţe din Teleneşti se pot bucura de locurile de joacă ce au fost create aici prin eforturile comune ale locuitorilor oraşului şi ale echipei BCI.

detalii...

08.05.14

Proiectul „Sporirea competitivităţii prin sinergia umană în regiunea transfrontalieră”, la o nouă etapă de implementare

Pe 25 aprilie, partenerii s-au întâlnit în cadrul unei şedinţe de lucru, la Chişinău, pentru a discuta aspecte de implementare a proiectului şi activităţile din perioada următoare.

detalii...

29.04.14

Sărbători Fericite!

Sfintele Sărbători de Paşti să vă fie prilej de bucurie şi să vă înmulţească puterea şi speranţa. Hristos a Înviat!

detalii...

16.04.14

Vizită de studiu la Chişinău în cadrul proiectului turistic transfrontalier

Business Consulting Institute organizează o vizită de studiu la Chişinău a partenerilor din cadrul proiectului „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”. Invitaţii reprezintă instituţii din Georgia, Bulgaria, Turcia şi Ucraina şi se vor afla la Chişinău în perioada 9-12 aprilie.

detalii...

08.04.14

Proiect european pentru cooperare turistică în bazinul Mării Negre

Business Consulting Institute lansează un nou proiect transfrontalier, „Rețeaua pentru turism durabil la Marea Neagră - Strategii de marketing turistic comun și dezvoltare în regiunea Mării Negre”, care va susţine proiectele turistice şi va crea oportunităţi de afaceri în regiunea Mării Negre. Proiectul va fi lansat vineri, 28 februarie, la Chişinău.

detalii...

25.02.14