Ro   En  

Noutăţi şi Evenimente

Companiile din Republica Moldova pot obţine un grant din partea Băncii Mondiale, acordat pentru servicii de consultanţă în afaceri

În cadrul Proiectului “Ameliorarea Competitivităţii”, finanţat de Banca Mondială, companiile din Republica Moldova pot obţine un grant pentru servicii de consultanţă în afaceri. Scopul proiectului este să încurajeze întreprinderile din Moldova să îşi dezvolte afacerile, să îşi consolideze poziţiile pe piaţă şi să îmbunătăţească abilităţile profesionale pe care le au angajaţii.

detalii...

23.12.10

Chişinăul a găzduit o conferinţă de nivel internaţional în cadrul proiectului pentru implementarea bugetului de performanţă în Moldova

Pe data de 20 Decembrie 2010, la Chişinău s-a desfăşurat Conferinţa Internaţională “Experienţe, perspective şi utilizarea metodelor avansate de bugetare în administraţia locală din ţările central şi est-europene”, care a fost organizată în cadrul proiectului „Buna Guvernare în Chişinău – introducerea bugetului de performanţă în capitala Republicii Moldova”.

detalii...

23.12.10

Proiectul de evaluare a serviciilor publice desconcentrate, ajuns la final

Marţi, 14 decembrie 2010, la Chişinău a fost organizată masa rotundă pentru prezentarea “Rezultatelor studiului privind evaluarea serviciilor publice desconcentrate”, studiu care a fost elaborat de CPM Consulting Group şi Business Consulting Institute, cu finanţarea PNUD.

detalii...

16.12.10

Expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, o iniţiativă a BERD BAS Moldova

Pe 3 decembrie 2010, Business Consulting Institute a fost invitat să participe la expoziţia BUSINESS CONSULT EXPO 2010, organizată în premieră de Programul BERD BAS Moldova, în incinta Leogrand Convention Center.

detalii...

04.12.10

Raportul de Monitorizare a implementării Strategiei de reformă a administraţiei publice centrale în Republica Moldova

BCI a fost selectat în cadrul Programului Administraţie Publică şi Bună Guvernare al Fundaţiei Soros - Moldova în vederea evaluării rezultatelor implementării reformei administraţiei publice centrale pentru perioada octombrie 2009 – noiembrie 2010.

detalii...

01.12.10

Expertul mondial în comunicare non-verbală, Allan Pease, în seminar la Chişinău

Sâmbătă, 6 noiembrie 2010, la Chişinău a avut loc seminarul de afaceri “Cum să atragi oamenii şi succesul”, prezentat de Allan Pease, cel mai cunoscut expert în comunicare non-verbală din lume. Acesta este autorul best-seller-ului internaţional “Limbajul trupului” şi autorul cărţii “De ce bărbaţii nu ascultă şi femeile nu ştiu să se uite pe hartă?”, iar experienţa sa se bazează pe cercetare ştiinţifică şi experimente care probează teoriile psihologice pe care le emite, precum şi pe cariera de succes pe care avut-o în calitate de agent de vânzări în domeniul asigurărilor pe viaţă.

detalii...

15.11.10

Vizită de studiu în Polonia în cadrul proiectului „Buna guvernare în Chişinău - Introducerea bugetului de performanţă în capitala R. Moldova”

În perioada 2010-2011, Fundaţia PAUCI în parteneriat cu Business Consulting Institute implementează proiectul “Buna guvernare în Chişinău – introducerea bugetului de performanţă în capitala Moldovei”, care este co-finanţat de Programul Asistența Poloniei din cadrul Ministerului Afacerilor Externe din Polonia. Proiectul are ca scop promovarea bunei guvernări a orașului Chișinău, în special îmbunătățirea calităţii managementului financiar prin introducerea modelului bugetelor de performanță bazat pe experiența orașelor poloneze selectate în proiect.

detalii...

08.11.10

Vizită de studiu la Cracovia în cadrul proiectului pentru implementarea parteneriatului public-privat în Republica Moldova

În cadrul proiectului pentru Crearea parteneriatului public-privat în vederea asigurării dezvoltării durabile a comunităţii, un grup de specialişti din R. Moldova au efectuat o vizită de studiu în Polonia, în perioada 17-21 octombrie.

detalii...

25.10.10